Apple analytik Ming-Chi Kuo pracuje nyní pro TF International Securities a dnes zveřejnil novou zprávu, kde oznamuje očekávanou budoucnost společnosti Apple v příštích letech. Tržní hodnota 2 biliony dolarů má být překonaná v letech 2023 až 2025, k tomu napomohou propracovanější cloudové služby, brýle na rozšířenou realitu v roce 2020 a dlouho očekávané Apple Car v 2023 až 2025.



Apple auto má přinést do automobilového průmysl skutečnou revoluci, jako byl iPhone v roce 2007.

Integrovaný hardware, software a provázanost služeb dokáže Apple využít lépe, než leckterý konkurent v sektoru spotřební elektroniky vč. automobilového průmyslu.

Práce na projektu Titan probíhá už od roku 2014, i když bylo mnoho zaměstnanců v průběhu měsíců převeleno na CarPlay, tak vlastní automobil od Applu, který by konkuroval např. Tesle není rozhodně ničím nereálným. Předtím, než byl projekt Titan odložen se Apple setkal s výrobci jako je Magna Steyr a BMW, kde řešili řadu technologií, včetně tichých motorizovaných dveří, interiérů automobilů bez volantu nebo pedálů na podlaze, rozšířených displejů s realitou a zdokonalené snímače LIDAR.

Rok 2020 má přinést AR brýle od Applu, kde uživatelé zažijí zcela nové rozhraní nové generace.

Zdroj: macrumors.com