Společnost Digitimes dnes zveřejnila zprávu, která uvádí důležité poznatky, co můžeme očekávat v září. Podle ní Apple představí MacBook s Kaby Lake procesorem. Jeho cena prý pravděpodobně bude 1 200 dolarů. Také věří, že iPad mini 4 bude i nadále prodáván beze změny.



Dále se očekává, že Apple oznámí datum vydání AirPower, jehož cena se bude pohybovat v rozmezí od 160 do 190 dolarů. V letošním roce se hodně spekulovalo o tom, kam bude nový MacBook patřit. Spousta zpráv označovala tento počítač jako 13-palcový MacBook Air. Zdroje dodavatelského řetězce obecně nejsou v cenách předpovědí přesné, avšak předpověď ceny pro AirPower se vyrovná s nedávnou čínskou zprávou, která uváděla 150 dolarů. Nabíjecí podložka AirPower bude nabíjet iPhone, AirPods a Apple Watch současně – budete moci umístit své zařízení kdekoli na povrch podložky.

Apple by měl dále představit nový 12,9-palcový a 11-palcový iPad Pro, který bude mít ultra tenké rámy a žádný Home Button podobně jao iPhone X. Nicméně, pro fanoušky iPadu mini máme špatnou zprávu. Digitimes uvádí, že Apple nemá žádný další plán pro řadu iPad mini, bude ho ale i nadále prodávat. Je zřejmé, že největší pozornost je věnována sestavě nových iPhonů. Zpráva ale nenabízí nic nového a opakuje očekávání tří nových iPhonů, dvou s OLED displejem a jednoho s LCD displejem, přičemž 6,1palcový model je velmi očekávaný. Apple oznámí všechny tyto věci na mediální události začátkem září.

Zdroj: 9to5mac.com