Po odchodu z Tesly se Doug Field vrátil k Apple. Jak je uvedeno ve zprávě Daring Fireball, Field se vrací do společnosti Apple, aby spolupracoval s Bobem Mansfieldem na projektu Titan.



Zatímco Apple potvrdil přijetí Fielda, už nepotvrdil, že pracuje na projektu Titan. Dá se to ale velmi lehce předpokládat. Tesla původně najala Fielda v roce 2013 a tvrdila, že má vůdčí a technický talent na vývoj vynikajících produktů. Field spolupracoval na Tesla Model 3, poté společnost oznámila, že Field se nevrátí do společnosti, protože hodlá trávit nějaký čas s rodinou. Nyní se zdá, že je zpět, tentokrát v jiné roli. Během své první kariéry u společnosti Apple Field pracoval jako viceprezident pro hardware, ale nyní údajně pracuje spolu s Bobem Mansfieldem na projektu Titan.

Apple přijal Boba Mansfielda v roce 2016, aby vedl svůj tým projektu Titan. Mansfield odešel z Apple někdy mezi roky 2014 a 2015 poté, co pracoval na Apple Watch. Co je nejvíce pozoruhodné je spolupráce těchto dvou lidí. Jak Daring Fireball poznamenal, oba dva úzce spolupracovali na různých hardwarových produktech pro počítače Mac a iPhone a nyní mohou tyto zkušenosti dát do projektu Titan. Rozsah projektu Titan byl v loňském roce nejasný, některé zprávy naznačovaly, že Apple změnil rozsah projektu. Nové zprávy však naznačují obnovené zaměření na Apple Car.

Zdroj: 9to5mac.com