CallBar od vývojáře Elias Limneos byla možná jedna z nejpopulárnějších jailbreak vylepšení, jaká kdy byla vytvořena pro iPhone. Toto vylepšení nahrazuje rozhraní pro příchozí hovory podstatně méně rušivým bannerem s integrovanými možnostmi volání.



Limneos tento týden oficiálně vydal CallBar X pro iOS 11 v Cydia. Po stopách svých předchůdců nabízí aplikace CallBar X méně rušivé příchozí hovory. Jak je uvedeno na obrázcích, aplikace CallBar X podporuje tmavý i světlý režim. CallBar X také podporuje volání FaceTime a volání VoIP od oblíbených aplikací třetích stran, jako je například Viber.

Kdykoli obdržíte příchozí telefonní hovory z kterékoli z výše uvedených služeb, vylepšení vám nabídne malý banner, který obsahuje ovládací prvky pro odpověď na hovor. Patří sem příjem hovoru, ignorování, nastavení připomenutí a textová zpráva. Po uskutečnění hovoru CallBar X uchovává ostatní standartní funkce, například ukončení hovoru, ztlumení mikrofonu, přístup k číselné klávesnici, nastavení hlasitosti a další. Jak jste už možná uhodli, takové populární vylepšení není bez možností konfigurace. Najdete je po instalaci v aplikaci Nastavení:

Dlouho jsem považovala službu CallBar za základ pro jailbrokenová zařízení a CallBar X není výjimkou. Ve skutečnosti je takřka neuvěřitelné, že společnost Apple neposkytla podobnou funkci odpovědi na volání, vzhledem k zjevným výhodám, které nabízí. Pokud souhlasíte a chtěli byste získat CallBar X, můžete si ji stáhnout z úložiště BigBoss společnosti Cydia. Po její instalaci ji aktivovujte za 3,99 dolarů. Bohužel neexistují žádné slevy pro ty, kteří vlastní předchozí verzi CallBar.

Zdroj: idownloadblog.com