Pokud se vám líbí skládací telefony Samsung a Microsoft, možná byste rádi viděli i Apple verzi. V dnešním článku si jeden takový ukážeme – iPhone X Flex, jehož koncept vytvořil Techconfigurations.



IPhone X Flex je štíhlý a stylový, ačkoli ve skutečnosti jsou to dva telefony zastrčené dohromady. Má také fotoaparát s trojitým objektivem. Zařízení vypadá v rozloženém režimu trochu jako iPad. Obsahuje 8-palcový 4K HDR displej, který by jistě zaručil mnohem větší zážitek z her, jako je například Pac Man. Zakřivená hrana je opravdu pěkný nápad a obsahuje stále rámeček z nerezové oceli.

Jedna obrazovka je skutečným displejem a druhá klávesnice. K dispozici je procesor Apple A13, 8 GB paměti a po připojení dvou částí obrazovky nejsou žádné švy. Patentovaný skrývaný závěs je výborně proveden. Jediné, co chybí, je Apple Pencil a možná i viditelnější přední kamera. iPhone X Flex má levou stranu, která vypadá jako Nokia Lumia 800 a pravá strana je zakřivená jako Galaxy S8 a S9. Z tohoto konceptu mám rozhodně dobrý pocit.

Zdroj: concept-phones.com