Logitech dnes představil své nejnovější příslušenství pro uživatele iPhonu – Logitech Powered. Zařízení bylo navrženo ve spolupráci s Apple a nabízí elegantní způsob bezdrátového nabití iPhone 8, iPhone 8 Plus a iPhone X.



Zatímco pro uživatele iPhonu jsou k dispozici spousty možností bezdrátových nabíječek, je Logitech Powered jedinečná. Stačí totiž zasunout váš iPhone a začne nabíjet. Není třeba hledat perfektní zarovnání jako u plochých bezdrátových nabíječek, zatímco okraje zajišťují, že váš iPhone bude sedět pevně. Pracuje v režimu jak na výšku, tak i na šířku. Podporuje nabíjení s výkonem 7,5 W, což znamená, že můžete nabíjet váš iPhone 8 nebo iPhone X tak rychle, jak to dovoluje Apple. Zatímco Logitech tvrdí, že napájení bylo navrženo ve spolupráci s firmou Apple, neurčuje jak spolupráce probíhala. Logitech Powered je určitě nejhezčí a nejvhodnější bezdrátová nabíječka. Celobílý design je elegantní a dokonale se hodí pro produkty Apple.

Určitě jsou lepší bezdrátové nabíjecí stojany, než bezdrátové podložky. Hlavním důvodem je to, že stojany umožňují snadné odemknutí prostřednictvím Face ID, zatímco bezdrátové nabíjecí podložky vyžadují, abyste vyzvedli vaše zařízení k odemknutí a ovládání. Největší nevýhodou nabíječky Logitech Powered, je to, že používá vlastní kabel nabíjení. Napájecí kabel nelze vyjímat ze samotné nabíječky. Logitech Powered bude tento měsíc k dispozici na webu společnosti Logitech za cenu 69,99 dolarů a připojí se ke stávajícímu příslušenství společnosti Apple, jako je například Logi Base pro iPad Pro.

Zdroj: 9to5mac.com