OLED displej v iPhone X připravil cestu k tomu, aby byl Apple trochu kreativní s tím, jak poksytne ve svém zařízení oznámení na příchozí upozornění. Ale jako obvykle nestalo se tomu tak a příchozí oznámení vypadají téměř stejně jako v předchozích iPhonech.



Nový jailbreak tweak, který se jmenuje Notchifications, od vývojáře c1d3r to dokáže změnit, neboť okraj vašeho iPhone X začne upozroňovat na příchozí oznámení pomocí  atraktivních nových animací, které jistě zaujmou vaše oko. Na videu můžete vidět příklad toho, jak funkce Notchifications přetváří příchozí upozornění iPhone X. Vylepšení způsobuje, že kolem okraje obrazovky se objevují jedinečné vzory, zejména v blízkosti zářezu.

Jak se zdá, některé z animací se zbarví samy na základě dominantní barvy z příslušné ikony aplikace. Ale zábava tím nekončí. Notchification přidává podokno předvolby do aplikace Nastavení, kde můžete nakonfigurovat nastavení podle vašich představ:

Pokud náhodou máte iPhone X jailbroken, pak by funkce Notchification možná stála za to. K dispozici je zdarma ke stažení z repozitáře BigBoss společnosti Cydia, ale vyžaduje zaplacení 2,00 dolarů pro optimalizaci. Notchification funguje na všech zařízeních jailbroken iOS 11, ale vypadá a funguje nejlépe na iPhone X.

Zdroj: idownloadblog.com