Problémy s výdrží baterie v iPhonu zná snad každý jablečný uživatel. Výměna baterie v iPhonu nemusí být zdlouhavou záležitostí. Žádné odhlašování Find My iPhone, zálohování a 3-4 týdenní čekání na výměnu baterie. Stačí přijít do servisu, počkat přibližně 15 minut a odcházíte s úplně novou baterií. Kde Vám takhle rychle baterii vymění?



JAK POZNAT, ŽE JE VÝMĚNA BATERIE V IPHONU NEVYHNUTELNÁ?

Problémy s baterií Vám iPhone pomalu, ale jistě signalizuje dostatečně dopředu, abyste měli čas, navštívit iPhone servis. Pokud se totiž nedostavíte do servisu na výměnu baterie včas, může dojít k dalšímu poškození iPhonu, které se pak ve výsledku pořádně poškodí.

PŘEDČASNÉ VYPÍNÁNÍ IPHONU

Většinou se s tímto problémem můžete setkat především v zimním období, kdy teploty klesnou pod bod mrazu a baterie je tak náchylnější. Vysoké výkyvy teplot baterii rozhodně neprospívají a proto doporučujeme v zimě iPhone nosit v prsní kapse u teplé bundy. Předčasné vypínání iPhonu se projevuje vypnutím zařízení například při 10-20 zbývajících procentech iPhonu. Po připojení iPhonu do nabíječky pak iPhone naskočí okamžitě a ne s 1, ale s těmi 10-20 procenty.

RYCHLÁ ZTRÁTA KAPACITY BATERIE

Druhým nejčastějším problémem je jednoznačně rychlá ztráta kapacity baterie. Ráno vypojíte iPhone se 100%, používáte jej před dopoledne a když jdete na oběd, svítí na Vás červená ikonka baterie. I v tomto případě je výměna baterie v iPhonu nevyhnutelná a doporučujeme co nejdříve navštívit iPhone servis.

ZASEKÁVÁNÍ SOFTWARU V IPHONU

S tímto problémem se můžeme setkávat především u iPhonů 5s, 6 a 6s. Špatný stav baterie zapříčiní, že iPhone automaticky zpomalí systém, aby nedocházelo ještě k většímu poškozování baterie. Jedná se o bezpečnostní opatření ze strany Applu. Pokud je Vaše baterie již velmi špatná, výsledná rychlost v iPhonu po výměně je opravdu znatelná.

KDE SI NECHAT BATERII V IPHONU VYMĚNIT?

Týká se některý ze zmíněných problémů i Vás? Životnost baterií v iPhonu je přibližně 2 roky u větších “plus” modelů 3. Pokud někomu baterie v iPhonu vydrží déle, může být rád. Kde si ale nechat baterii v iPhonu vyměnit?

Vám vymění baterii v iPhonu ve většině případů do 15 minut. Navíc poskytne 2 letou záruku. Všechny náhradní díly jsou skladem, takže se nemusíte ani objednávat předem. Objednáním předem ovšem získáte přednost před zákazníky, kteří přijdou bez objednání! Servis se nachází na adrese: Ostrovského 32, Praha 5. Přibližně 250 metrů od stanice Metra B – Anděl. Budete-li chtít, zaparkovat můžete na 40m vzdáleném hlidaném parkovišti. Servis Vám parkování po dobu opravy iPhonu proplatí.

JAK VÝMĚNA BATERIE V IPHONU PROBÍHÁ?

Nemusíte odhlašovat FindMyiPhone, zálohovat iPhone apod. stačí přinést iPhone na prodejnu a nechat si baterii vyměnit. Při výměně nedojde k žádné ztrátě dat. Vše v iPhonu zůstane tak, jak v něm bylo před opravou. Pokud Vás zajímá, jak přibližně výměna baterie v iPhonu probíhá, můžete se podívat na přiložené zrychlené video.

NA KOLIK VÝMĚNA BATERIE V IPHONU VYJDE?

Aktuálně probíhá akce na výměny baterií, kdy “plus” verze (6 Plus, 6s Plus, 7 Plus), stojí stejně, jako jejich menší model.

Model iPhonu

Cena výměny

Rezervace termínu

iPhone 5

690 korun

Rezervovat

iPhone 5s

690 korun

Rezervovat

iPhone SE

790 korun

Rezervovat

iPhone 6

790 korun

Rezervovat

iPhone 6 Plus

790 korun

Rezervovat

iPhone 6s

990 korun

Rezervovat

iPhone 6s Plus

990 korun

Rezervovat

iPhone 7

1290 korun

Rezervovat

iPhone 7 Plus

1290 korun

Rezervovat

Otevírací doba v iPhone Servisu Tvrzenýsklo.cz je každý všední den od 13 do 18 hodin. Pokud ovšem budete chtít přijít na opravu iPhonu mimo otevírací dobu, stačí zavolat na telefonní číslo +420 776 76 70 72 a domluvit se. Oprava iPhonu mimo otevírací dobu není žádný problém.

Zdroj: Tisková zpráva