Pokud jste ještě neaktualizovali na své zařízení 7. beta verzi iOS 12, možná jste si všimli, že volba aktualizace přes bezdrátové připojení již není k dispozici. Zdá se, že společnost Apple odstranila aktualizaci beta verze 7 kvůli problémům s výkonem.



Ve fórech na webu MacRumors se objevuje několik zpráv o problémech, které aktualizace způsobuje. Čtenářka MacRumors OldSchoolMacGuy uvádí: „Spuštění aplikace trvá 10 sekund, nebo více na mém iPhone X. Zařízení bylo restartováno a stále mám stejný problém.“ Někteří uživatelé uvedli, že problém zmizel po pěti nebo deseti minutách používání iPhonu, jiní mají tento problém stále. Předtím, než společnost Apple stáhla aktualizaci, několik čtenářů MacRumors varovalo ostatní uživatele před instalací aktualizace do svých iPhonů.

Byly také hlášeny další problémy, jako je zasekání aplikací, zamrznutí notifikačního centra, zamrznutí zamčené obrazovky a odmítnutí načítání aplikací. Společnost Apple plánovala zveřejnit 7. beta verzi iOS 12 dnes, ale může to trvat, dokud nebudou tyto problémy vyřešeny. iOS 12 beta 7 je významná aktualizace, protože odstraní funkci skupinového volání ve FaceTime.  Apple nyní uvádí, že skupinové volání ve FaceTime bude spuštěno v aktualizaci, která se objeví později na podzim. Společnost Apple také odstranila aktualizaci z centra pro vývojáře.

Zdroj: macrumors.com