Společnost Nanoleaf, známá svými světelnými panely se systémem HomeKit, představuje svůj nový produkt. Nanoleaf Canvas má čtvercový dotykový panel, který lze nastavit na stovky různých barev.



Pouhým dotykem můžete aktivovat světelné panely, zvýšit nebo snížit jas, nebo je změnit na jinou barvu. Panely Nanoleaf Canvas byly zpočátku představeny na výstavě Consumer Electronics Show v lednu, ale také na výstavě IFA v Berlíně, kde společnost uvedla nové podrobnosti o produktu. Jak CNET, tak i Digital Trends získaly nějaké praktické informace  a sdílely je. Podle Digital Trends jsou panely více univerzální než současné trojúhelníkové světelné panely a dotykový panel posunuje výrobek na zcela novou úroveň. Stejně jako existující panely Nanoleaf Light, i Canvas jsou podporovány systémem HomeKit a lze je ovládat pomocí aplikace Nanoleaf nebo pomocí hlasových příkazů Siri. Mohou být také začleněny do scén s jinými produkty HomeKit.

Panely se připevňují ke stěnám, stropu nebo nábytku pomocí lepicích podložek, podobně jako ty současné a uživatelé je mohou uspořádat libovolně. Konektory spojují čtverce dohromady. K jedné základní stanici lze připojit až 500 panelů. K dispozici je tlačítko pro zapnutí/vypnutí, stejně jako nové tlačítko, které změní barvy. Nanoleaf také přidal tlačítko pro výběr oblíbených předvolb a zapnutí mikrofonu, aby se panely připojily k hudbě, kterou posloucháte. Prodej Canvas bude zahájen 1. prosince a společnost Nanoleaf plánuje prodávat Canvas o 9. panelech za 199 dolarů.

Zdroj: macrumors.com