Před změnami v Twitteru, které mají být zavedeny zítra, společnost Tapbots vydala aktualizovanou verzi své aplikace Tweetbot pro zařízení iOS, která odstraňuje několik funkcí.



Funkce Timeline streaming přes WiFi byla deaktivována a v aplikaci pro iOS budou Timeline obnoveny každou jednu až dvě minuty. Zatímco to není obrovská změna, zpoždění je patrné. Notifikace pro to, když vás někdo zmíní nebo pro zprávy jsou také zpožděné o několik minut, a možnost vypnout upozornění na označení To se mi líbí, retweety a citace byly zakázány. Společnost Tapbots však tvrdí, že v budoucnu bude testovat opětovné přidání některých těchto upozornění. Záložky Aktivita a Status byly z aplikace odebrány a protože aplikace pro Apple Watch byla silně závislá na datech aktivit, byla také vyloučena. Společnost Tapbots uvedla: „Je nám líto, že musíme provést tyto změny, ale Twitter se rozhodl odstranit některé funkce poskytované aplikacím třetích stran bez poskytnutí alternativ. 

Dne 16. srpna Twitter zakáže části veřejného rozhraní, které používáme v aplikaci Tweetbot. Protože se Twitter rozhodl neposkytnout alternativy k těmto rozhraním, byli jsme nuceni zakázat nebo stáhnout určité funkce. Omlouváme se, ale bohužel to nemůžeme ovlivnit.“ Ostatní klienti, například Twitterrific, museli odstranit stejné funkce, které byly v aplikaci Tweetbot zakázány kvůli novým omezením aplikací třetích stran.   Společnost Tapbots dosud neaktualizovala aplikaci Tweetbot pro Mac, ale brzy by měly přijít změny i sem. Tweetbot pro iOS lze stáhnout z App Store za 129 Kč.

The app was not found in the store. :-(
Zdroj: macrumors.com