Společnost Tesla musela přepracovat více než 4 300 z 5 000 vozů Tesla Model 3, které vyrobila v posledním červnovém týdnu, podle dokumentů, které získala Business Insider. To znamená, že Tesla dosáhla svého cíle výroby 5 000 vozů za týden.



V průměru firma strávila 37 minut opravou každého vozu, který opravu potřeboval. BI také uvedl, že nejčastějším důvodem, proč auto potřebuje přepracování, jsou neúspěšné funkce řízení. Různé kosmetické problémy byly výsledkem tohoto selhání, jeden jsme viděli na Twitteru minulý týden. Samozřejmě, provádění těchto oprav zpomaluje celý výrobní proces a zhoršuje konečné výrobní číslo. Není to však pro Teslu špatná zpráva. Dokonce i při nízkém průměru se uvádí, že počet pracovních hodin na 1 vyrobené vozidlo Tesla Model 3 se od posledního čtvrtletí snížil téměř o 30 procent. „Naším cílem je vyrobit perfektní vůz pro každého zákazníka.

Aby byla zajištěna nejvyšší kvalita, přezkoumáme každé vozidlo, a to i před nejmenším zdokonalením, než opustí továrnu. Každé vozidlo je pak podrobeno dalšímu procesu řízení kvality. To vše předtím, než vozidlo opustí továrnu a je doručeno zákazníkovi. Naše společnost má nejvíce spokojené zákazníky v celém globálním automobilovém průmyslu, a také nejvíce zákazníků, kteří říkají, že jejich další auto bude Tesla, což je skutečná zkouška spokojenosti.“, uvedla společnost.

 
Zdroj: autoblog.com