Firma FiftyThree, která stojí za populární aplikací Paper pro iOS, dnes oznámila, že ji koupila WeTransfer, společnost založená na cloudovém přenosu souborů. Jak uvádí Wired, podmínky obchodu jsou v tomto okamžiku velmi nepřesné.



WeTransfer ale uvádí, že získala patent nejen na společnost ale i na veškeré prostředky pro aplikace. Prozatím výkonné a produktové týmy společnosti FiftyThree zůstávají stejné. FiftyThree tvrdí, že její aplikace se budou nadále vyvíjet díky zvýšení investic a podpory prostřednictvím akvizice společnosti WeTransfer. „Pokud jste platícím zákazníkem aplikace Paste nebo Paper, v blízké budoucnosti se nic nemění na cenách nebo funkcích a budeme vás informovat o všech nadcházejících změnách, které mohou mít na vás dopad.

Máme pár velkých nápadů, o kterých si myslíme, že z nich budete nadšeni.“, uvedla WeTransfer. FiftyThree je průkopníkem, pokud jde o aplikace pro kreslení. Jeho aplikace Paper byla označena společností Apple jako Aplikace roku a minulý rok byla dokončena rozsáhlá změna designu. Kromě Paper představila firma FiftyThree také v loňském roce aplikaci Paste, která umožňuje vytvářet prezentace díky integračním aplikacím jako Slack, YouTube, Google Docs a další.

Zdroj: 9to5mac.com