Společnost Rachio dnes oznámila, že do svého zařízení Rachio 3 Smart Sprinkler Controller přidala podporu HomeKit, což umožňuje pracovat se Siri a dalšími doplňky HomeKit pro ovládání postřikovačů.



Podle Rachia je jeho Smart Sprinkler Controller prvním svého druhu, který nabízí integraci HomeKit. Rachio 3 Smart Sprinkler Controller pracuje s aplikací Domácnost nebo prostřednictvím aplikace Rachio a připojené postřikovače mohou být ovládány z jakéhokoli zařízení iPhone, iPad, Apple Watch, HomePod nebo Apple TV. Mohou být také ovládány, když jste mimo domov. „Jsme nadšeni, že přinášíme zákazníkům společnosti Rachio podporu HomeKit,“ řekl Chris Klein, generální ředitel a spoluzakladatel společnosti Rachio.

„Uživatelé HomeKit již mají inteligentní domácnost a nyní mohou mít i inteligentní dvůr. Uživatelé požadovali integraci HomeKit a my jsme rádi, že jsme ji poskytli v Rachio 3 Smart Sprinkler Controller.“ Má cenu 229 dolarů a nabízí funkce, které zahrnují snadnou instalaci, průtokoměr pro sledování spotřeby vody a funkci pro zapínání pouze za vhodného počasí. Rachio 3 Smart Sprinkler Controller je možné zakoupit na webu společnosti.

Zdroj: macrumors.com