Věděli jste, že vaše Apple TV dokáže zobrazit, kdy video, na které se právě díváte skončí bez toho, aniž byste přerušili přehrávání? V dnešním článku si ukážeme, jak to můžete udělat.



Pokud jednou lehce klepnete (bez kliknutí) na hladké skleněné místo přístroje Siri Remote, objeví se vám ukazatel, který indikuje, jak daleko jste ve shlédnutí videa plus celková délka v hodinách a minutách.

Chcete-li získat odhad, kdy dokončíte prohlížení aktuálního videa, klepněte na dotykovou plochu svého zařízení Siri Remote podruhé. Všimněte si, že štítky se změnily tak, aby zobrazovaly aktuální čas spolu s předpokládanou dobou dokončení shlédnutí.

Apple TV musí být připojen k internetu a mít povoleny polohové služby, také musí být povolena možnost Aktualizace času v NastaveníObecnéNastavit automaticky pod záhlavím Datum a čas. Mějte na paměti, že tento tip funguje na čtvrté a páté generaci Apple TV ve všech video aplikacích, které zobrazují standardní ovládací prvky přehrávání, a to využíváním rozhraní API společnosti Apple postavené v softwaru tvOS. Ale pokud aplikace používá vlastní způsob a vlastní video přehrávač, jako je například YouTube pro tvOS, nebude tento tip fungovat.

Zdroj: .idownloadblog.com