Muž z Ohia prohlašuje, že jeho méně než jeden měsíc starý iPhone XS Max mu explodoval v kapse u kalhot okolo 12. prosince, podle zprávy iDropNews. Josh Hillard, říká, že zpočátku zaznamenal podivný zápach vycházející ze zadní kapsy a poté se objevil i kouř.



Hillard říká, že se večer vydal do Apple Store s roztaveným zařízením a podrobně vysvětlil jeho nespokojenost s neschopností Apple nahradit jeho poškozené oblečení a vyměnit telefon za nový. „Poté, co jsem se zaměstnancem strávil asi 20 minut a odpověděl na otázky, vyndal jsem SIM kartu, ale byla úplně roztavena. Zaměstnanec mi řekl, že musí zavolat technikům a vzal telefon do zadní části a neinformoval mě asi 40 minut.

Po pár minutách se zaměstnanec znovu objevil s telefonem, který už byl zabalen a řekl mi, že ho pošlou technikům. Manažer pak přišel ke mně a řekl, že je to jediný způsob, jakým bych mohl dostat náhradní telefon. Zeptal jsem se na svůj oděv a oni mi řekli, že nemohou nic slíbit, dokud telefon nebude diagnostikován.“ iPhone naposledy explodoval v listopadu loňského roku, kdy zařízení iPhone X explodovalo po aktualizaci na nejnovější verzi softwaru iOS 12.1. Apple popsal na Twitteru tento incident jako neočekávané chování.

Zdroj: 9to5mac.com