OtterBox představil nové pouzdro OtterBox Symmetry Series 360 pro iPad Pro 2018. Pouzdro chrání váš iPad Pro a zároveň ho můžete použít jako stojan při psaní nebo sledování videa.



iPad Pro získá ochranu, kterou nenabízí Smart Cover Folio od společnosti Apple – a přitom je velmi tenké – Symmetry Series 360 dokonce vyhovuje nové metodě nabíjení a ukládání Apple Pencil. OtterBox Symmetry Series 360 je nabízen ve dvou velikostech (jeden pro 11-palcový iPad Pro a jeden pro 12,9-palcový iPad Pro) a ve dvou barvách: šedá a černá. Barva se vztahuje na kryt a okraj, zatímco zadní část každého z nich je průhledná. Testovali jsme černou verzi na 12,9-palcový iPad. Při uzavření pouzdro pokryje všechny strany iPadu včetně části s Apple Pencil. To je ideální, pokud hodíte svůj iPad do tašky s jinými předměty a chcete se vyhnout tomu, aby se poškrábal.

Zadní část odkrývá váš iPad Pro vizuálně, ale ne fyzicky. Inteligentní konektor (který pracuje pouze s Smart Keyboard Folio) je viditelný, ale není přístupný.

Černý kožený kryt a černý gumový okraj krásně splývají po obou stranách.

Při zavření části, která chrání Apple Pencil splyne do celkového designu, takže nepřidává žádný objem a není příliš viditelná. Použití stejného materiálu pro obě části je skvělou volbou.

Pouzdro má přesné výřezy pro mikrofon a reproduktor i pro tlačítka pro zapnutí a hlasitost. Takže nic nikde nepřekáží.

Kožený kryt chrání obrazovku, když je zavřený. Můžete pouzdro ale použít i jako stojánek pro sledování videa nebo videoklipů, nebo při volání ve FaceTime, což je pravděpodobně nejoblíbenější.

Chcete-li menší sklon pro snadnější psaní, můžete sklopit kryt také do trojúhelníkového tvaru.

Pouzdro stojí od 79,95 do 99,95 dolarů podle toho, jakou velikost a kde nakupujete.

Zdroj: 9to5mac.com