Podle několika zákazníků nakupujících v obchodě Target v San Francisku by společnost mohla testovat podporu Apple Pay ve svých obchodech. V současné době společnost  nabízí službu Apple Pay prostřednictvím aplikace pro iOS.



Nicméně, na Twitteru tento týden uživatelé oznámili, že Apple Pay bude dostupná v obchodě Target v San Franciscu, konkrétně v místě Metreon. Uživatelé tvrdí, že pokladny jsou vybaveny technologií NFC a pracují se službou Apple Pay. Kromě toho jiný uživatel informuje o tom, že během procesu platby mohl použít bezkontaktní kartu ve stejném obchodě, což dále naznačuje dostupnost služby NFC. Podívejte se na video níže.

Tým zákaznické podpory dnes uživateli poslal následující odpověď: „Apple Pay je přijímán prostřednictvím aplikace Target pomocí iPhone 6 nebo novější, který používá nejnovější aktualizaci. Target pouze přijímá Apple Pay na mobilní aplikaci nebo na našich stránkách. Chápeme vaše zklamání. Váš návrh nabídneme našemu týmu.“ Minulý rok informoval zástupce společnosti Target o tom, že pracuje na tom, aby dostal Apple Pay do svých obchodů. Nakonec však vrátil toto tvrzení a řekl, že nemá žádné plány na podporu služby Apple Pay.

https://twitter.com/jmossinca/status/1068296612735143936

 

Zdroj: 9to5mac.com