Speck představil nové pouzdro pro iPad pro děti. Podobně jako populární iGuy, Case-E nabízí veselé barvy, je robustní, z měkkého materiálu a přitom nabízí skvělou ochranu a skvělou zábavu.



Case-E je k dispozici pro iPhone, iPad a Mac. Má zábavný design, jako iGuy, nabízí ale více funkcí. Pouzdro je vybaveno systémem Speck, který poskytuje ochranu proti pádu, zatímco vnější vrstva pěny EVA nabízí měkkou a pohodlnou rukojeť, která se snadno drží. Pouzdro nabízí flexibilní, všestranné a odnímatelné „ramena“, které zajišťují bezpečné uchopení dokonce i pro nejmenší ruce. Můžete díky nim například iPad postavit v režimu na šířku, ale i na výšku. Case-E je kompatibilní s 9,7-palcovým iPadem 2018 a bude stát 40 dolarů. Bude k dispozici někdy v tomto čtvrtletí od společnosti Speck a dalších prodejců.

Dalším produktem společnosti Speck představeným na CES 2019 je stojánek GrabTab, který nabízí bezpečné držení zařízení libovolné velikosti, aniž by zabránil funkci telefonu. Je také kompatibilní s bezdrátovým nabíjením. GrabTab stojí 10 dolarů a je dostupný v široké škále stylů a barev.

Zdroj: 9to5mac.com