Minulý týden společnost FCC naznačila, že Sonos plánuje pro své Playbary nové satelitní reproduktory. To uživatelům poskytne další možnosti pro vytváření nastavení prostorového zvuku. Nyní Sonos rozeslal průzkumy některým svým uživatelům, aby zjistil potenciální poptávku po nových produktech.



Dave Zatz zaznamenal, že uživatelé, kteří obdrželi průzkum se sešli na Redditu, aby diskutovali o nových produktech Sonos. Průzkum byl údajně odeslán uživatelům, kteří vlastní domácí kino s napájením Sonos. Společnost Sonos chtěla pomocí průzkumu zjistit, kolik jsou lidé ochotni zaplatit za konkrétní funkce a produkty. Cena Sonos Dolby Atmos Surrounds v průzkumu byla 699 dolarů (15 400 Kč) za pár. Sonos Core Sub, který měl cenu v průzkumu 399 dolarů (8 900 Kč), je cenově výhodnější alternativa k subwooferu Sonos.

Mnoho uživatelů Sonosu vyžaduje funkci Dolby Atmos, zejména proto, že Apple TV tuto funkci podporuje. Produkty uvedené v průzkume nutně neznamená, že je společnost Sonos uvolní do prodeje. Místo toho se snaží shromažďovat údaje o tom, jaké funkce zákazníci nejvíce vyžadují a jsou za ně ochotni zaplatit.

Zdroj: 9to5mac.com