Rok 2019 nebude pro Apple snadným rokem. Kromě obvyklých aktualizací pro iPhone, zprávy také naznačují, že společnost připravuje nové iPady, nové příslušenství a spoustu dalšího. Co byste rádi viděli v letošním roce?



Zpráva minulý týden naznačila, že Apple představí v prvním pololetí roku 2019 nový levnější iPad, a také iPad mini 5. Nový iPad mini 5 se pravděpodobně zaměří na zlepšení výkonu, přičemž analytik Ming-Chi Kuo říká, že zařízení bude obsahovat levnější displej a nový procesor. Podrobnosti o novém levnějším iPadu jsou nejasné, ale zdá se, že bude stát kolem 329 dolarů. Jedna zpráva prohlásila, že 9,7-palcový iPad bude nahrazen desetipalcovým iPadem s menším rámečkem. Apple také slíbil, že představí nový Mac Pro, o kterém toho stále moc nevíme.

Naposledy společnost aktualizovala Mac Pro v roce 2017. Dále Apple plánuje vydat nový displej. Společnost v roce 2016 ukončila prodej displeje Thunderbolt, ale od té doby slíbila, že se na tento trh ještě vrátí. V ideálním případě by mohl být představen společně s Macem Pro. Samozřejmě, rok 2019 přinese také nástupce zařízení iPhone XS a iPhone XR. Zpráva od The Wall Street Journal naznačila, že iPhone 11 bude obsahovat dva objektivy, zatímco iPhone 11 Max bude mít tři objektivy. Nástupce iPhone XR (iPhone 11R?) by mohl mít dva objektivy a LCD displej.

Co se týče příslušenství, Bloomberg minulý rok oznámil, že Apple chystá nové AirPods, druhou generaci HomePodu a sluchátka přes uši. Podrobnosti o všech těchto produktech jsou ale nejasné. Dále by měl Apple vydat 12-palcový MacBook, aktualizovaný MacBook Pro, iMac a iPad Pro. Nevíme, co nového mohou přinést, ale pravděpodobně se dozvíme více, postupem času. Apple také může vydat Apple Watch Series 5. V neposlední řadě samozřejmě stále čekáme na AirPower. Zpráva minulý víkend říká, že bezdrátová nabíjecí podložka se již brzy začne vyrábět. Co ale nakonec Apple opravdu vydá? Na to si budeme muset počkat.

Zdroj: 9to5mac.com