Zvěsti o tom, jak by mohl vypadat nový iPhone v roce 2019 už kolují po světě, i když do vydání nového iPhone zbývá tři čtvrtě roku. Velmi uznávaný leaker OnLeaks ve spolupráci s webem Digit.in zveřejnil fotky prototypů možného budoucího iPhonu.



Obrázky ukazují, že nový iPhone by měl mít tři kamery na zadní straně, ve zvláštním estetickém uspořádání. Design zadní strany iPhonu je velmi kontroverzní, čočky jsou umístěny střídavě a pod prostřední čočkou je v pravém dolním rohu umístěn i mikrofon. Tři fotoaparáty určitě pomohou k lepším fotkám, jelikož dokáží zaznamenat kvalitnější fotky za horších světelných podmínek a dokážou lépe zmapovat prostor, tato funkce je velmi důležitá pro rozšířenou realitu.

Zákazníci doufají, že modul nové kamery už nebude vystouplý, ale tento koncept ukazuje něco jiného. Pokud by Apple pokračoval ve vydávání tříčlenné sestavy, jako tomu bylo v roce 2018, dá se očekávat, že modul tří fotoaparátů by dostal nejšpičkovější model. Můžeme spekulovat, zda Apple použije označení „iPhone 11“ nebo jiné.

Zdroj: 9to5mac.com