Letošní iPhony by mohly obsahovat podporu pro Wi-Fi 6, uvedl analytik společnosti Barclays Blaine Curtis. Wi-Fi 6, jinak známý jako 802.11ax, je standardem Wi-Fi příští generace, který je založen na technologii 802.11ac.



Pár informací o tom, co by nás v letošním roce mohlo čekat jsme slyšeli i v loňském roce. V listopadu, spolehlivý analytik Ming-Chi Kuo předpověděl, že letošní iPhony budou obsahovat vylepšené Face ID. V listopadu také uvedl, že iPhone 11 by měl představovat novou anténu s modifikovaným PI přístupem, čímž by se měla zlepšit výkonnost produktu. Minulý měsíc Nomura předpovídal, že nebudeme vidět mnoho změn ve fyzickém designu letošních iPhonů. Mnoho analytiků také předpovídá 3 objektivy. Tři objektivy pomohou lépe fotografovat, umožňují zařízení shromažďovat více informací o světle a barvě nebo mohou být pro aplikace pro rozšířenou realitu.

Je možné, že třetí objektiv bude spíše snímač hloubky než standardní objektiv RGB. Nejnovější přepověď od společnosti Barclays uvádí, že iPhone 11 bude obsahovat podporu Wi-Fi 6, která je nejnovějším standardem Wi-Fi. Zatímco nepředpokládá, že budou obsahovat podporu pro 5G mobilní připojení, bude učitě skvělé, že další iPhony budou obsahovat podporu pro nejnovější generaci Wi-Fi. Wi-Fi 6 nabízí vyšší rychlost, větší rozsah, vyšší kapacitu, omezenou latenci, vyšší bezpečnost a rychlejší počáteční připojení k síti.

Zdroj: macrumors.com, 9to5mac.com