Společnost Mophie, populární výrobce příslušenství Apple, dnes oznámila, že v prvním čtvrtletí roku 2019 bude k dispozici nové pouzdro s baterií pro iPhone XS, iPhone XS Max a iPhone XR.



Pouzdro prodlužuje životnost baterie iPhone XS až o 25 hodin a iPhone XS Max a iPhone XR až o 31 hodin, podle Mophie. Pouzdra lze nabíjet pomocí dodaného kabelu USB-C nebo bezdrátově na jakékoli podložce pro bezdrátové nabíjení. Při nabíjení se nejprve nabije iPhone a poté až pouzdro. Pouzdra mají kapacitu 2 000 mAh pro iPhone XS, 2 200 mAh pro iPhone XS Max a 2 000 mAh pro iPhone XR. Čtyři LED diody na zadní straně každého pouzdra označují nabitou úroveň akumulátoru. Každé pouzdro je vybaveno nárazuvzdorným exteriérem s měkkým dotykovým povrchem, zatímco zvýšené rohy poskytují dodatečnou ochranu proti poškrábání a popraskání displeje. Také poskytuje plný přístup ke konektoru pro běžné použití sluchátek a dalšího příslušenství.

Mophie říká, že zabudované ochranné obvody zabraňují přebíjení a přehřátí a každé pouzdro je certifikováno společností Apple v rámci programu Made for iPhone. Nové pouzdro bude stát 119,95 dolarů a lze ho koupit na internetových stránkách společnosti Mophie, kde se zákazníci mohou zaregistrovat, aby byli upozorněni při zahájení objednávek. Pouzdra budou k dispozici v různých barvách, včetně černé, zlaté, námořní modré a červené. Mophie představil tuto novou řadu pouzder na CES 2019 v Las Vegas. Verze pro iPhone XS je také kompatibilní se zařízením iPhone X.

Zdroj: macrumors.com