Jednou z výhod zařízení iPhone je aplikace Mail, díky které si můžete vytvořit VIP poštovní schránku, do které vám budou chodit e-maily od vašich nejdůležitějších kontaktů, jako způsob jak snížit upozornění, které vám chodí.



Chcete-li začít, spusťte aplikaci Mail a přejděte do hlavní nabídky Schránky. V případě, že se nacházíte v Doručené poště, budete možná muset kliknout na Schránky v levé horní části obrazovky. Zde se zobrazí část VIP. Klepněte na ni a měli byste vidět možnost Přidat VIP. Poznámka: Jakmile přidáte jeden VIP kontakt, klepněte na tlačítko „i“ (info) pro zobrazení VIP seznamu a provedení změn.

V obou případech můžete pomocí možnosti Přidat VIP zobrazit kontakty, ze kterých můžete klepnout na ty, které chcete přidat. Pokud je kontakt šedý, znamená to, že nemá e-mailovou adresu, kterou může použít. Po přidání kontaktu stačí, abyste v budoucnu přešli na možnost Schránky a klepnutím na položku VIP zobrazili filtrované schránky. Všimněte si, že z VIP seznamu – vyvolaného stisknutím tlačítka info – můžete vstoupit do nabídky pro přizpůsobení způsobu, jakým se objeví upozornění na VIP zprávy. Můžete například nastavit různé zvuky, které je odlišují od ostatního obsahu.

Zdroj: appleinsider.com