Společnost DigiTimes dnes oznámila, že v první polovině roku 2019 společnost Apple vydá další generaci AirPods, které budou obsahovat funkce monitorování zdraví. Společně s AirPods Apple také vydá nové bezdrátové sluchátka, které budou mít monitorovací funkce.



Tato informace se objevuje v článku, který mimo jiné zmiňuje, že společnosti Tiawan Zheng Ding Tech a Flexium připravují komponenty pro Apple Watch a AirPods. DigiTimes často poskytuje spolehlivé informace, ale má smíšené výsledky, pokud jde o interpretaci těchto informací a přesné rozluštění plánů Apple. Výpisy nových modelů AirPods byly přidány do regulačních databází pro speciální skupinu Bluetooth zařízení v listopadu, což naznačuje, že obnovená verze příslušenství by mohla být brzy dostupná.

Nadcházející AirPods budou podporovat Bluetooth 5.0 ve srovnání s Bluetooth 4.0 v AirPods předchozí generace. Apple také pracuje na AirPods třetí generace, které mají být vydány v roce 2020 s novým designem a snad lepší odolností proti vodě, což umožní odolávat stříkání vody a dešti. Tyto AirPods třetí generace také budou zahrnovat funkce potlačení šumu a mohou být použity i na delší vzdálenost mimo iPhone nebo iPad.

Zdroj: macrumors.com