Apple včera vydal nové pouzdro Smart Battery Case pro iPhone XS, iPhone XS Max a iPhone XR. Mnoho uživatelů iPhone X přemýšlelo, zda nové pouzdro bude kompatibilní s jejich zařízením, protože oba iPhony jsou si velmi podobné.



Rene Ritchie z iMore testoval Smart Battery Case na iPhone X a zatímco pouzdro na iPhone X skvěle padne, nenabíjí. Bohužel, to znamená, že uživatelé iPhone X nemají štěstí, protože Apple nepředstavil pouzdro pro toto zařízení. Čtenář MacRumors uvádí, že jeho iPhone X dokázal nabít s pouzdrem Smart Battery Case pro iPhone XS. Také se nezdá že by byly pouzdra kompatibilní mezi sebou, protože iPhone XS Max, ani iPhone XR nešel nabít se Smart Battery Case pro iPhone XS. iPhone XS Max nabízí až 25 hodin volání, 15 hodin používání internetu a 15 hodin přehrávání videa, s pouzdrem se to prodlužuje až na 37 hodin volání, 20 hodin používání internetu a 25 hodin přehrávání videa.

iPhone XS nabízí až 20 hodin hovoru, 12 hodin používání internetu a 14 hodin přehrávání videa, s pouzdrem je to až 33 hodin volání, 21 hodin používání internetu a 25 hodin přehrávání videa. iPhone XR nabízí až 25 hodin hovoru, 15 hodin používání internetu a 16 hodin přehrávání videa, s pouzdrem je to prodlouženo až na 39 hodin hovoru, 22 hodin používání internetu a 27 hodin přehrávání videa. Smart Battery Case je k dispozici za 3 490 Kč na webových stránkách společnosti Apple.

Zdroj: macrumors.com