Přidání MacBooku nebo MacBooku Pro do stojánku je skvělý způsob, jak uspořádat a maximalizovat jakýkoli pracovní prostor. Snad nejdůležitější ale také je, že může pomoci snížit zátěž krku.



Twelve South se v posledních letech zaměřil na příslušenství pro Apple. To pokračuje i v letošním roce a nabízí nové stojánky pro MacBook: Curve, HiRise a BookArc. Curve je tradiční stojan, vyrobený z hliníku, který je navržen tak, aby byl kompatibilní se všemi MacBooky. Je ideální pro práci se dvěma monitory. HiRise obsahuje design s vyšším koncem s nastavitelným ramenem, které se může zvýšit nebo snížit. Je to pravděpodobně nejvíce přizpůsobitelný stojan na trhu pro MacBook. Nemluvě o tom, že jeho elegantní hliníkový design se vejde do většiny míst.

BookArc je určen pro uživatele, kteří chtějí využít prostor co nejlépe. Tento stojan je dostupný v různých provedeních a poskytuje přístup ke všem portům a je kompatibilní s každým MacBookem, který Apple momentálně nabízí.

Twelve South Curve
Twelve South HiRise
Twelve South BookArc

Rain Design je jedním z původních výrobců stojánků pro MacBooky. To je pravděpodobně také důvod, proč stojánek mStand získal nejlepší hodnocení od tisíců recenzentů v průběhu roku. Tento model, vyrobený z jednoho kusu hliníku, má velmi elegantní design. Je k dispozici ve třech barvách, které odpovídají barvám MacBooku.

Rain Design mStand
Rain Design mStand360

Těm, kteří hledají cenově dostupný stojánek, se bude líbit AmazonBasics. Ušetříte 50% z běžné ceny výše zmíněných možností, ale samozřejmě za cenu horšího designu a materiálu.

AmazonBasics MacBook Stand

Hliníkvý stojánek Macally je směsí výše uvedených možností. Jeho nejlepší funkcí je zaměření na přirozené chlazení. Tím, že má otevřené dno se váš MacBook nebude nepřirozeně zahřívat.

Macally Aluminum MacBook Stand

Firma Grovemade vyrábí stojánky z nejrůznějších materiálů. Jeho aktuální sestava obsahuje stojan pro MacBook a dokovací stanici.

Grovemade MacBook Docks

Zdroj: 9to5toys.com