Zatímco Apple mlčí o tom, kdy vyjde AirPower, nová zpráva naznačuje, že bezdrátová nabíjecí podložka se začíná vyrábět. Společnost ChargerLab tvrdí, že výrobce Luxshare Precision začal s výrobou AirPower, což naznačuje, že výrobek nebyl zrušen.



Společnost ChargerLab tento víkend uvedla na Twitteru, že důvěrohodný zdroj v dodavatelském řetězci informoval, že výroba AirPower probíhá. Tweet obsahuje snímek obrazovky z konverzace, pravděpodobně se zdrojem, který potvrzuje toto tvrzení. Luxshare je pravidelným partnerem společnosti Apple, která v současné době vyrábí AirPods a USB-C kabely.

Zajímavé je, že v loňském roce Bloomberg oznámil, že Pegatron bude partnerem společnosti Apple pro výrobu AirPower. Ačkoli je možné, že společnost Luxshare poskytuje komponenty a Pegatron se zabývá montáží. ChargerLab nezmiňuje bezdrátové nabíjecí pouzdro pro AirPods. Stejně jako u většiny zpráv, je třeba brát ji s rezervou. Společnost ChargerLab v minulosti ale úspěšně předpovídala vydání několika příslušenství Apple.

Zdroj: 9to5mac.com