Není to tak dávno co vyšlo nové pouzdro Smart Battery Case pro iPhone XS, iPhone XS Max a iPhone XR. V dnešním článku se podíváme na to, jak toto nové pouzdro funguje a jestli je opravdu tak skvělé, jak Apple uvádí.



Je pouzdro Smart Battery Case pro iPhone XS kompatibilní s iPhone X?
Ano, Smart Battery Case pro Phone XS funguje dobře s iPhone X. Pokud máte nejnovější aktualizaci softwaru, neobjevují se žádné vyskakovací okna nebo varovné zprávy. Připojíte jej a začne nabíjet. iPhone X se pohodlně vejde do pouzdra Smart Battery Case pro iPhone XS, což není skutečné překvapení, protože má podobné rozměry. Pouze fotoaparát na iPhone XS je o téměř 1 mm větší než fotoaparát na iPhone X. To znamená, že když používáte Smart Battery Case na iPhone X, nebude úplně sedět, rozdíl je ale menší než milimetr, takže to nebude patrné. Rozdíl u reproduktorů, je ale větší; iPhone X má šest reproduktorů, iPhone XS má pouze tři na levé straně. Smart Battery Case pro iPhone XS má tedy na levé straně pouze tři otvory. To však neovlivňuje žádnou funkci telefonu. Pokud chcete pouzdro Smart Battery Case pro váš iPhone X, pouzdro pro iPhone XS je skvělou volbou.

Nabíjení Smart Battery Case
Největší výhodou je, že Smart Battery Case nemá vypínač pro zapnutí a vypnutí. Když je připojen, upřednostňuje nejprve nabíjení iPhonu. A když je iPhone nabitý na 80%, začne se nabíjet pouzdro i telefon, aby byla prodloužena životnost. Také uvidíte, jak je pouzdro nabito na widgetu iOS.

Baterie
Apple říká, že s plně nabitým pouzdrem Smart Battery Case pro iPhone XS můžete procházet web o 75% déle nebo 9 dalších hodin používání. Při testování byl iPhone X s plně nabitým pouzdrem vytažen ve 14:00. Na telefonu se používal Twitter, surfování po internetu, kontrola e-mailu a přehrávání videa. Nebyl však používán neustále. Byly tam nějaké doby pohotovostního času. (Pokud by grafy baterie v nastavení byly chytřejší, mohly by poskytnout přesná čísla použití.) Pouzdro bylo zcela vybito v 22:00, osm hodin po zahájení testu. iPhone X měl stále 100%. Teprve odpoledne následujícího dne byl telefon vybitý.

Design pouzdra
Pokud se vám líbí silikonové pouzdro, budete se vám líbit i toto. Materiál pouzdra je podobný, i když si myslím, že tlačítka se na silikonových pouzdrech se dají lépe stisknout. Smart Battery Case poskytuje ale větší ochranu než silikonové nebo kožené pouzdro; je  jednoduše větší a objemnější. Pokud telefon spadne displejem nahoru nemělo by se mu nic stát.

Zdroj: 9to5mac.com