Uživatelé Charter Spectrum se mohou zaregistrovat, aby získali Apple TV za 7,50 dolarů za měsíc po vydání nové aplikace Spectrum TV pro Apple TV 4K, oznámila dnes společnost.



Zákazníci, kteří chtějí Apple TV 4K jako součást předplatného, budou muset za měsíc zaplatit 7,50 dolarů, což dohromady činí kolem 180 dolarů. To je standardní cena za  Apple TV 4K zakoupenou přímo od společnosti Apple. Apple TV 4K je nabízena namísto tradičního set-top boxu a díky aplikaci Spectrum TV, která byla včera vydána, umožňuje uživatelům služby Charter Spectrum přístup ke všemu kabelovému obsahu. Aplikace Spectrum TV nabízí přístup k živým kanálům a desítkám tisíc programů OnDemand, stejně jako veškerý další obsah, který Apple TV nabízí.

Aplikace Charter Spectrum TV a Apple TV 4K pracují s funkcí Zero Sign-on, která umožňuje uživatelům automaticky se přihlásit do aplikací, které vyžadují ověření při připojení k doprovodným internetovým službám Charter Spectrum. Charter je první ve Spojených státech, která nabízí podporu Zero Sign-on. Chcete-li využívat aplikaci Spectrum TV a možnosti Zero Sign-on, budete se muset přihlásit k Spectrum TV a internetovým službám.

Zdroj: macrumors.com