Apple údajně pracuje na nové aplikaci, která kombinuje Najít iPhone a Najít přátele do jedné aplikace, podle Guilherme Rambo z 9to5Mac. Zpráva uvádí zdroje, které jsou obeznámeny s jejím probíhajícím testováním.



Kromě existujících funkcí, jako je režim Ztraceno a možnost vzdáleného mazání zařízení, bude aplikace obsahovat novou funkci, která umožní sledovat zařízení, i když nejsou připojena k Wi-Fi nebo mobilní síti. Aplikace bude také obsahovat stávající funkce z aplikace Najít přátele, včetně sdílení polohy a oznámení o poloze přátel a rodiny. Zpráva tvrdí, že aplikace bude k dispozici na platformě iOS i macOS. Pravděpodobně bude představena společně s iOS 13 na WWDC, ale není to jasné.

Rambo také uvedl, že Apple pracuje na novém bluetooth trackeru Tile, který může být připojen například ke klíčům. Uživatelé budou moci přijímat oznámení, když se jejich připojené zařízení vzdálí. Aby se předešlo falešným alarmům, bude možné nastavit seznam míst, která by měla být ignorována jako pracovní kancelář a další. Ve zprávě se uvádí, že uživatelé budou moci také uložit své kontaktní informace do trackeru a obdržet oznámení, až budou nalezeny. Kdy bude tracker vydán není jasné, ale mohlo by to být společně s novými iPhony.