Apple dnes odpoledne sdílel na svém YouTube kanálu nové video, které je zaměřeno na používání produktů Apple v práci. Na začátku videa můžeme vidět, jak má pracovní tým jenom pár dní na to, aby vymyslel prototyp krabice na pizzu.



To se jim podaří pomocí iPhonu, iPadu a MacBooku. Kulatá krabička na pizzu ve videu je skutečná krabička na pizzu patentovaná společností Apple a používaná v kavárně Caffé Macs pro zaměstnance společnosti Apple. Mezi funkce, které jsou ve videu představeny, patří funkce pro skenování dokumentu z iPhonu do Macu, skupinové volání ve FaceTime, Hey Siri, AirDrop, multitasking a další.

Produkty Apple pomáhají zaměstnancům pracovat jednodušeji a produktivněji, kreativně řešit problémy a spolupracovat spolu. A všechny produkty jsou navrženy tak, aby spolu snadno spolupracovaly. „Když lidé mohou pracovat s nástroji, které milují, mohou dělat svoji práci lépe a změnit budoucnost svého podnikání.“ Apple v minulosti sdílel několik videí na iPad Pro, ale toto je první video, které bylo zaměřeno na firemní zákazníky společnosti Apple.

https://youtu.be/G9TdA8d5aaU