Apple dnes oficiálně představil nová sluchátka Powerbeats Pro, které, stejně jako AirPods, jsou bezdrátové a jsou vybaveny nabíjecím pouzdrem a nabízejí až devět hodin poslouchání hudby.



Powerbeats Pro budou stát 250 dolarů a Apple uvádí, že budou k dispozici v květnu. Mají vyvážený zvuk s dynamickým rozsahem a izolací šumu pro prvotřídní poslech. Powerbeats Pro jsou odolné vůči potu a vodě.

„Už si nemusíte vybírat mezi výkonem a praktičností – Powerbeats Pro nabízí obojí.“ Apple uvádí, že Powerbeats Pro jsou o 23 procent menší a o 17 procent lehčí než Powerbeats 3. Na každém sluchátku jsou ovládací prvky se speciálními tlačítky pro nastavení hlasitosti a tlačítko pro příjem a odmítnutí telefonních hovorů a změnou skladby, která se právě přehrává. Stejně jako AirPods i Powerbeats Pro automaticky detekují, kdy jsou ve vašich uších, a podle toho mohou přehrát/pozastavit hudbu.

Powerbeats Pro jsou k dispozici s nabíjecím pouzdrem, které přidává více než 24 hodin kombinovaného přehrávání. K dispozici je funkce Fast Fuel, která poskytuje až 1,5 hodiny poslechu za pět minut. Používají technologii „Class 1 Bluetooth“ pro rozšířený dosah a čip H1, který je ve druhé generaci AirPods, je také v Powerbeats Pro. Powerbeats Pro jsou k dispozici ve čtyřech barvách. Budou vydány v květnu v USA a ve více než 20 dalších zemích a regionech, včetně Austrálie, Rakouska, Belgie, Kanady, Dánska, Finska, Francie, Německa, Řecka, Hongkongu, Irska, Itálie, Japonska, Lichtenštejnska, Lucemburska, Macau, Nizozemska, Nového Zélandu, Norska, Portugalska, Portorika, Singapuru, Španělska, Švédska, Švýcarska a Spojeného království.