Apple dnes vydal 3. beta verzi iOS 12.3, macOS Mojave 10.14.5, watchOS 5.2.1 a tvOS 12.3 vývojářům. My se dnes podíváme na to, co je v těchto beta verzích nové a jak si je můžete nainstalovat.



iOS 12.3 a tvOS 12.3 obsahují novou verzi aplikace TV, která byla aktualizována novým vzhledem a novými funkcemi. Rozhraní aplikace bylo zjednodušeno a obsahuje sekce pro filmy, televizní pořady, sportovní přenosy a obsah pro děti. Také obsahuje novou službu Apple TV Channels, která je jednou z hlavních novinek. Apple TV Channels je předplatitelská služba, ke které se můžete přihlásit a sledovat obsah z různých kanálů, aniž byste museli otevírat jinou aplikaci. Také bude obsahovat službu Apple TV+, kterou Apple vydá na podzim.

macOS Mojave 10.14.5 pravděpodobně zahrnuje opravy chyb a vylepšení výkonu, ale také se díky ní stane Mac mnohem bezpečnější, jelikož nové aplikace vydané mimo Mac App Store, budou muset projít procesem notářského ověření společnosti Apple. Není zatím jasné, jaké nové funkce budou dostupné ve watchOS 5.2.1, ale jako software 5.x.x se pravděpodobně zaměří na opravy chyb a další zlepšení výkonu.

tvOS:

  • Nastavení > Obecné > Aktualizace softwaru

iOS:

  • Nastavení > Obecné > Aktualizace softwaru

macOS Mojave:

  • Předvolby systému > Aktualizace softwaru

watchOS:

  • Aplikace Watch v iPhonu: Moje hodinky > Obecné > Aktualizace softwaru (Apple Watch musí být připojeny k nabíječce a mít minimálně 50% baterie a v dosahu iPhonu).
Zdroj: macrumors.com