Společnost Eve, známá svou řadou inteligentních produktů kompatibilních s HomeKit, dnes oznámila uvedení svého nejnovějšího příslušenství s podporou HomeKit. Jedná se o inteligentní zásuvku Eve Energy Strip.



Eve Energy Strip byla poprvé představena na CES a má tři zásuvky připojené k HomeKit, které lze ovládat individuálně nebo najednou, takže můžete vytvořit tři produkty, které budou kompatibilní s HomeKit.

Eve Energy Strip, který se připojuje k nastavení HomeKit přes WiFi, je ideální pro jakýkoli produkt, který není kompatibilní s HomeKit, jelikož umožňuje, aby vše, co je připojeno k této zásuvce, mohlo být ovládáno pomocí aplikace Domácnost, aplikace Eve nebo hlasových příkazů Siri. Eve Energy Strip dokáže sledovat celkovou spotřebu energie a předpokládané náklady na provoz příslušenství.

Eve Energy Strip má černé matné tělo s hliníkovým rámem a kabelem. Můžete do zásovky zapojit i objemné napájecí zdroje, aniž by to překáželo v druhé zásuvce. Tři bílé LED diody na konci zásuvky zobrazují stav a umožňují ruční zapnutí nebo vypnutí příslušenství. Eve Energy je vybavena ochranou proti přepětí. Eve Energy Strip lze zakoupit na stránkách společnosti.