Společnost Picaso Lab, americký výrobce špičkových kožených pouzder Napa pro všechna vaše zařízení Apple, dnes uvedla na trh několik nových barevných variant pouzder pro iPad Pro.



Toto pouzdro bylo původně vydáno v prosinci 2018 v černé barvě s červenými akcenty, nyní je nově k dispozici v hnědé/šedé a hnědé/červené, díky tomu máte na výběr hned ze tří barev. Toto ručně vyrobené pouzdro vám umožní vzít si váš iPad kamkoliv s sebou.

Na rozdíl od ostatních pouzder má otevřenou stranu, což usnadňuje vkládání iPadu. Je zde také praktické zavírání místo klasického zipu, které můžete velmi snadno sundat.

Uvnitř je plstěný materiál, který chrání hliníkový povrch iPadu před škrábanci a promáčknutím. Zesílené vnitřní hrany dodávají vašemu iPadu další ochranu.

Poudra jsou ručně vyráběny v Kalifornii z prvotřídní kůže Napa a polyesterové nitě. Vnější strana je ručně ošetřena, lepena, šita, natřena a poté vytvrzena po dobu 48 hodin před tím, než se pouzdro dostane k zákazníkovi. Díky tomuto náročnému procesu jsou hrany pouzdra pětkrát pevnější, což umožňuje chránět vaše zařízení více, než kterékoliv jiné pouzdro tohoto typu.

Společnost také vyrábí pouzdra pro jiná zařízení Apple, například pro MacBooky.