Pixelmator Photo je aplikace navržená tak, aby umožnila fotografům upravovat obrázky v iPadu se sbírkou nástrojů pro nastavení barev, které odpovídají těm, které jsou k dispozici v aplikaci Pixelmator pro Mac.



Pixelmator Photo byl navržen speciálně pro iPad a využívá nejnovější technologie iOS. K dispozici jsou například AI nástroje, podpora RAW, nástroj pro odstranění nechtěných objektů z fotografií a přednastavené filtry.

 

K dispozici jsou nástroje pro nastavení jasu, expozice, barevného odstínu, sytosti, stínů a světelných efektů. Také zde můžete najít standardní funkce, které lze očekávat v každé aplikaci pro úpravy fotografií, jako jsou úrovně a křivky, a možnosti pro selektivní nastavení barevného vyvážení, oříznutí a další. Nástroj ML Enhance automaticky zvyšuje a upravuje fotografie pomocí algoritmu Core-ML, který tým Pixelmator vyškolil s 20 miliony profesionálními fotografy. V každém snímku se nastavuje vyvážení bílé, expozice a individuální rozsah barev a zároveň se fotografie oříznou na ideální velikost.

Pixelmator Photo má nástroj, který můžete použít k odstranění vady nebo vyříznout celé objekty přesně jak jste zvyklí z aplikace pro Mac.

Aplikace nabízí několik přednastavených stylů, včetně černobílé, oranžový a šedozelený filmový vzhled, aj. K dispozici jsou také předvolby pro fotografování krajiny, města a nočních záběrů a uživatelé si mohou uložit vlastní přednastavení. Pixelmator Photo lze předobjednat pomocí tohoto odkazu.