Nová bezdrátová sluchátka Powerbeats Pro budou k dispozici pro předobjednávky od společnosti Apple.com v pátek 3. května v 7 hodin ráno ve Spojených státech a Kanadě. V Apple Store budou k dispozici od pátku 10. května.



Sluchátka obsahují stejný čip H1 jako AirPods 2, pracují s Hey Siri a nabízejí delší životnost baterie a ovládací prvky pro přehrávání. Powerbeats Pro zcela bezdrátová – mezi jednotlivými sluchátky není kabel – stejně jako AirPods. Zde je popsáno, jak Beats popisuje vylepšení zvuku: „Sluchátka, kompletně přepracovaná uvnitř i navenek, se mohou pochlubit vylepšeným lineárním pístovým ovladačem, který využívá účinného, ​​tlakového proudění vzduchu a vytváří tak silnou akustickou odezvu. Vylepšená kvalita zvuku znamená neuvěřitelně nízké zkreslení a velký dynamický rozsah.“

Předobjednat si můžete Powerbeats Pro v černé barvě, ostatní budou k dispozici až v létě. Každý pár obsahuje čtyři velikosti koncovek do uší. Zatímco AirPods vydrží 5 hodin na jedno nabití, Powerbeats Pro vydrží až 9 hodin. Na rozdíl od AirPods jsou sluchátka Powerbeats Pro odolná vůči potu a vodě, mají větší hlasitost a nastavitelné koncovky do uší, což z nich činí ideální sluchátka pro intenzivní cvičení.