Apple letos v dubnu představil bezdrátová sluchátka Powerbeats Pro, které se vyznačují několika vylepšeními oproti původním sluchátkám Powerbeats. V dnešním článku si ukážeme, jak je nastavit a připojit k vašim zařízením.



Aktualizujte software

Jak již bylo zmíněno, AirPods druhé generace zahrnují nové funkce, ale pro jejich použití je třeba se ujistit, že vaše zařízení používají nejnovější software. Pokud chcete používat nové AirPods s iPhonem, iPadem nebo iPodem, ujistěte se, že používáte iOS 12.2 nebo novější. Chcete-li zkontrolovat, zda používáte aktuální software, spusťte aplikaci Nastavení a poté vyberte možnost Obecné -> Aktualizace softwaru a v případě potřeby stáhněte všechny dostupné aktualizace. Chcete-li je používat s Macem, musí být nainstalován macOS Mojave 10.14.4 nebo novější. Chcete-li zkontrolovat, zda je zařízení aktualizováno, vyberte v nabídce Apple () v levém horním rohu obrazovky položku Předvolby systému a klepněte na položku Aktualizace softwaru. V případě potřeby stáhněte všechny dostupné aktualizace.

Jak spárovat Powerbeats Pro s iPhonem, iPadem a iPodem

  • Odemkněte svůj iPhone, iPad nebo iPod touch. Pokud je zařízení již odemčeno, přejděte na domovskou obrazovku.
  • Umístěte pouzdro – se sluchátky uvnitř – do blízkosti zařízení a otevřete jej.
  • Počkejte, až se na obrazovce zařízení zobrazí okno pro párování.
  • Klepněte na položku Připojit a potom na položku Hotovo.

Jak spárovat Powerbeats Pro s Macem

Pokud jste nastavili Powerbeats Pro s vaším iPhonem, iPadem nebo iPodem a váš Mac je přihlášen do iCloud se stejným Apple ID, pak by měla být vaše sluchátka připravena i k použití s Macem. V takovém případě vše, co musíte udělat, je dát je do uší, kliknout na ikonu Bluetooth v panelu nabídek, vybrat Powerbeats Pro z rozevíracího seznamu a kliknout na Připojit.