Powerbeats Pro nabízejí přibližně devět hodin poslouchání hudby a šest hodin hovoru na jedno nabití. Sluchátka mají také funkci Fast Fuel, díky které můžete poslouchat hudbu až 1,5 hodiny za 5 minut nabíjení a 4,5 hodiny po 15 minutách nabíjení.



Během používání uslyšíte tón, když jsou baterie slabé a další tón těsně před vybitím. Ale nemusíte čekat, až uslyšíte tento zvuk. V dnešním návodu si ukážeme, jak zjistit stav baterie vašich Powerbeats Pro.

Pomocí iPhonu

Otevřete víko nabíjecího pouzdra se sluchátky uvnitř a položte je v blízkosti iPhonu. Stav nabití sluchátek a pouzdra by se měl zobrazit na obrazovce zařízení a pokud vytáhnete sluchátko, uvidíte jednotlivá procenta obou sluchátek. Můžete baterii také zkontrolovat pomocí widgetu Baterie.

Pokud se vám nezobrazuje winget baterie, můžete jej přidat ručně. Chcete-li tak učinit, přejděte na zobrazení Dnes, přejděte do dolní části a klepněte na tlačítko Upravit. Poté jednoduše klepněte na zelené tlačítko plus v seznamu vedle položky Baterie.

Pokud používáte Siri a máte sluchátka zrovna v uších, můžete použít příkaz: „How is the battery life of my Powerbeats Pro?“ a Siri vám zobrazí odpověď.

Pomocí Apple Watch

Můžete zkontrolovat stav baterie také pomocí Apple Watch. Chcete-li tak učinit, otevřete v Apple Watch Ovládací centrum. Poté klepněte na stav baterie vašich Apple Watch a zobrazí se stav také vašich sluchátek.