Možná jste o tom nepřemýšleli, ale pokud máte Apple Watch, máte také skvělé zařízení, které vám umožní relaxovat a odpočinout si. V dnešním článku si ukážeme, jak můžete Apple Watch použít při relaxování.



Apple Watch nabízí spoustu skvělých zdravotních funkcí, jako je snímač srdeční frekvence, aplikace EKG, oznámení srdeční frekvence a sledování aktivity. Je to však velmi užitečné zařízení, které vám pomůže relaxovat.

Aplikace Dýchání

Aplikace Dýchání je stejně jednoduchá, jak zní, ale je to opravdu dobře provedená aplikace, která používá osvědčenou techniku ​​k uvolnění napětí a pomůže vám relaxovat. Můžete provést dechové cvičení, které vám pomůže uklidnit mysl, uklidnit srdeční frekvenci, krevní tlak a svalové napětí.

Meditujte s Apple Watch

Pro Apple Watch existují také některé skvělé meditační aplikace. Dvě z nejvíce oblíbených aplikací jsou Headspace a Calm. Obě jsou k dispozici ke stažení zdarma s nákupem v aplikaci, které odemkne některé další funkce.

Jóga

Jógu si můžete zacvičit například pomocí aplikace Daily Yoga nebo pomocí vestavěné aplikace Cvičení, kde ji také najdete.

Hudba

Ať už jste předplatitelem Apple Music, nebo dáváte přednost Spotify, pomocí Apple Watch si můžete samozřejmě také pustit vaši oblíbenou hudbu a relaxovat u ní.