Nová sluchátka Powerbeats mají podobný design jako Powerbeats Pro. Používají také stejný čip jako AirPods druhé generace a AirPods Pro. V dnešním článku si ukážeme, co vše můžete od nich očekávat.



Powerbeats používají čip H1 čímž se zvyšuje výdrž baterie z 12 na 15 hodin. Také nabízí podporu Hey Siri a nižší latenci. Powerbeats také fungují s funkcí sdílení hudby. Design je jasně inspirován Powerbeats Pro, mají modernější vzhled, přičemž hlavní rozdíl spočívá v tom, že kabel spojuje jednotlivá sluchátka.

Powerbeats nabízí stejnou kvalitu zvuku jako Powerbeats Pro. Nabízí také vysoce kvalitní kvalitu telefonních hovorů díky mikrofonům a akcelerometrům. Ovládací prvky pro přehrávání jsou podobné, ale ne úplně stejné jako u Powerbeats Pro. Na levém sluchátku můžete ovládat párování, zatímco na pravém sluchátku můžete ovládat hlasitost. Na pravé straně je také tlačítko pro ovládání přehrávání, telefonování a aktivaci Siri.

Sluchátka Powerbeats budou k dispozici na webové stránce Apple.com od středy 18. března za 149 dolarů. K dispozici budou v barvách: červená, černá a bílá.