Nedávno bylo vydáno nebo aktualizováno několik aplikací pro iPhone, iPad a Mac. V dnešním článku si ukážeme seznam těch nejzajímavějších aplikací, které byste si neměli nechat ujít.



Aplikace pro iOS

  • Content Creator (Zdarma) – Content Creator je aplikace, která vám umožní vytvářet koláže, obrázky s textem a další. Aplikace také umožňuje vytvářet a exportovat videa přímo na sociální sítě.
  • Lugo – See Who Listening (Zdarma) – Lugo je nová aplikace, která zobrazuje, jaké písně poslouchají lidé různě ve světě. Přestože je aplikace v současné době omezena na podporu Apple Music, Lugo říká, že k dispozici bude i podpora Spotify a chat.
  • Gentle (Zdarma) – Gentle je nová aplikace, která je v současné době v beta verzi. Tato aplikace umožňuje uživatelům sdílet anonymně své obavy a ostatní mohou na dotaz reagovat nebo dotyčného podpořit. K dispozici jsou filtry spamu a funkce hlášení, které pomáhají vytvořit bezpečí.
  • Climb – English Vocabulary (Zdarma) – Climb je aplikace pro výuku cizích jazyků, která zvyšuje vaši slovní zásobu tím, že vám pomáhá objevovat a zapamatovat si nová slova. Aplikace je k dispozici zdarma s nákupem v aplikaci.
  • Discard – A Memory Card Game (Zdarma) – V této zábavné hře máte tři sekundy na zapamatování sady hracích karet a poté musíte vybrat správné karty, abyste postoupili na další úroveň. K dispozici je také haptická zpětná vazba, která zvyšuje celkovou kvalitu hry.
  • Colorful Memories (Zdarma) – Aplikace dokáže během několika sekund přeměnit staré černobílé fotografie na krásné barevné snímky. Aplikace používá AI k přebarvení všech scenérií a obrázků.

Aplikace pro iPadOS

  • LiDAR Scanner 3D (Zdarma) – Ti, kteří mají nový iPad Pro 2020, mohou pomocí této aplikace vytvářet 3D modely objektů a exportovat je do několika typů souborů (USDZ, OBJ, STL, PLY).

Aplikace pro macOS

  • Wallpaperer for Reddit (Zdarma) – Tato aplikace dokáže automaticky nastavit tapetu pro Mac podle vašich nejlépe hodnocené obrázků z Redditu. Tato aplikace také umožňuje uživatelům nastavit, jak často by chtěli tapetu změnit a jaké tapety chcete použít.
  • FitaDo – Calisthenics Workouts (Zdarma) – FitaDo je fitness aplikace dostupná pro Mac, iPhone a iPad, která umožňuje uživatelům vytvářet a přizpůsobovat jakýkoli typ cvičení. Tato aplikace také umožňuje uživatelům sledovat postup v průběhu času.
  • theBin (Zdarma) – theBin je aplikace, která se integruje přímo do koše vašeho Macu a vytvoří tak nové uživatelské prostředí. Existuje několik funkcí aplikace, které stojí za vyzkoušení, včetně automatického čištění a funkce automatické komprese, aby se ušetřilo místo na disku.