Zákazníci, kteří požadovali výměnu AirPodu od Apple, v některých případech dostali AirPod s firmwarem 2D3, který nebyl veřejně vydán. Zákazníci jej nemohou spárovat s AirPodem, který mají doma, takže oba ‌AirPody‌ nemohou být použity společně.



Společnost Apple zřejmě měnila AirPody s tímto firmwarem od 25. března nebo dříve, takže někteří zákazníci byli několik týdnů bez funkčních AirPodů. Není možné je spárovat, protože AirPod se starší verzí firmwaru se nemůže aktualizovat na neveřejnou verzi.
Pracovníci podpory společnosti Apple nedokázali zákazníkům pomoci. „Mám stejný problém a poslední 2 dny jsem se snažil přimět Apple, aby mi pomohl. Problém je, že firmware 2D3 zatím není k dispozici. Nakonec jsem kontaktoval poradce a on řekl, že mi nemůže pomoci jinak, než mi poslat jinou sadu, ale nemohl zkontrolovat firmware před odesláním takže může nebo nemusí odpovídat,“ uvedl jeden ze zákazníků. Dokud nebude vydán nový firmware, neexistuje žádné řešení, ale v některých případech tým podpory společnosti Apple nahradí AirPod novým, který používá starší firmware.