Vzhledem k tomu, že AirPower je nyní mimo vývoj, nabízíme jiné řešení nabíjení tři v jednom. Společnost Native Union nedávno vydala svou bezdrátovou nabíječku Drop XL, což je nabíječka typu tři v jednom, která je schopna nabíjet iPhone , AirPods a „Apple Watch“ najednou.



Za 150 USD je bezdrátová nabíječka Drop XL jednou z dražších možností na trhu, ale je to také jedno z atraktivnějších řešení, pokud jde o design, a má jedinečné výhody, které většina ostatních nabíjecích stanic nenabízí.

V základně jsou dvě bezdrátová nabíjecí místa, z nichž jedno je umístěno v kruhovém designu a druhé na druhé straně s pruhovaným textilním designem. Protože se jedná o malou, plochou nabíječku.

Každé ze dvou bezdrátových nabíjecích míst nabízí maximálně 10 W nabíjení, nebo 7,5 W pro ‌iPhone‌, což je nejrychlejší dostupná rychlost nabíjení. Nabíječka „Apple Watch“ je 5 W, zatímco port USB-A nabízí 12 W energie. Během testování bylo vše nabíjeno tak, jak má.

Pokud se více zajímáte o vzhled bezdrátové nabíječky, než je cena, je bezdrátová nabíječka Drop XL vhodnou volbou pro vyzkoušení. Je elegantní a má design, který vypadá skvěle v luxusním kancelářském nebo domácím prostředí, ale je drahý za 150 USD nebude pro každého, protože na trhu jsou i další dostupnější možnosti.

Edici bezdrátové nabíječky Drop XL lze zakoupit na webu Native Union.

Zdroj: macrummors.com