V dnešním článku si ukážeme ty nejlepší nové aplikace, které by vám neměly uniknout. Také si ukážeme aplikace, které obdržely zajímavé aktualizace. Na co se tedy vyplatí kouknout?



Nové aplikace

  • Cosmicast (199 Kč) – Nový přehrávač podcastů dostupný pro Mac, iPhone, iPad, Apple TV a Apple Watch, má velmi jednoduché a intuitivní rozhraní. Má retro vzhled vinylové desky a snadné ovládání rychlosti a přehrávání. Aplikace také obsahuje nastavitelný časovač vypnutí a značky kapitol, které usnadňují používání aplikace.
  • Incognito – Private Browser (Zdarma) – Incognito je nový prohlížeč vytvořený pro ‌iPhone‌ a ‌iPad‌ s ohledem na soukromí uživatelů. Po každé relaci jsou odstraněny všechny soubory cookie a webová data. Prohlížeč je k dispozici ke stažení zdarma s nákupem v aplikaci.
  • Pager: Alerts for Reddit (Zdarma) – Pager je aplikace dostupná pro ‌iPhone‌ i ‌iPad‌, která vám umožňuje vytvářet a nastavovat vlastní upozornění pro obsah na Redditu. Můžete být upozorněni, když váš oblíbený umělec vydá novou hudbu a další.

Aktualizace aplikací

  • Darkroom – Darkroom, oblíbená aplikace pro úpravy fotografií pro ‌iPhone‌ a ‌iPad‌, byla tento týden aktualizována o novou funkci, která uživatelům umožňuje upravovat videa i fotografie. Díky nové aktualizaci lze nyní použít všechny nástroje pro úpravy fotografií také pro úpravu videí.
  • GameClub – GameClub minulý týden přinesl do App Store RPG hru Aralon Sword and Shadow. Tato hra obdržela od prvních dnů zásadní vylepšení grafiky, takže si ji fanoušci původní verze jistě užijí.
  • Messenger Kids – Aplikace Messenger Kids byla tento týden spuštěna ve více než 70 nových zemích a obdržela několik nových funkcí. Rodiče mohou přijímat, odmítat nebo přidávat či odebírat kontakty.
  • Twitter – Twitter tento týden aktualizoval svou aplikaci pro Mac, aby uživatelům umožnil nastavit časovou osu tak, aby automaticky zobrazovala nové tweety, čímž se odstraní potřeba ručně časovou osu aktualizovat.