V době, kdy Apple představil podporu trackpadu v iOS 13.4, Brydge vydal klávesnici pro iPad Pro s vestavěným trackpadem. V dnešním článku si ukážeme, jak to funguje s novým iPadem Pro‌.



Klávesnice Brydge Pro+ je svým designem podobná loňskému modelu. Klávesnice umožňuje nastavení úhlu ‌iPadu Pro‌ tak, aby co nejlépe vyhovoval potřebám každého člověka. Je vyrobena výhradně z hliníku a dobře se hodí k iPadu Pro‌ a na spodní straně je nový trackpad.

Klávesnice Brydge vždy nabízejí skvělý zážitek z psaní a letošní Brydge Pro+ není výjimkou. Ve skutečnosti si myslíme, že je dokonce lepší než loňská verze, protože není třeba stisknout klávesu tak silně.

Na klávesnici jsou vyhrazené ovládací prvky, včetně tlačítka Siri a možností pro přístup na domovskou obrazovku, uzamčení iPad‌u, nastavení jasu, ovládání přehrávání médií a další. Stejně jako u jiných klávesnic Brydge se i tato připojuje přes Bluetooth a vydrží poměrně dlouho, než bude třeba ji dobít.

Pokud jde o trackpad, je jasné, že byl navržen před vydáním iOS 13.4, protože ve srovnání s podporou oficiálního trackpadu má menší chyby. Rolování je plynulé a funguje dobře pomocí standardního gesta dvou prstů, ale narazili jsme na chybu s nepřetržitým rolováním v horní nebo dolní části stránky.

Apple Magic Keyboard stojí 300 dolarů pro 11palcový model, zatímco Brydge Pro+ stojí 199 dolarů, takže je to určitě dostupnější varianta. Pro zájemce více informací o Brydge Pro+ si můžete přečíst na webových stránkách společnosti.