O aplikacích pro Mac se často nepíše tolik, jako o aplikacích pro iPhone a iPad, proto si v dnešním článku ukážeme ty nejzajímavější a nejužitečnější aplikace pro Mac, které stojí za to nepřehlédnout.



 

  • Panelicious (zdarma) – Panelicious umožňuje uspořádat soubory a aplikace do samostatných panelů, takže můžete zefektivnit různé pracovní postupy a usnadnit přístup ke skupinám aplikací a souborů. Panely lze přizpůsobit a skrýt, pokud nejsou potřeba.
  • Tuck (6,99 dolarů) – Tuck, který je k dispozici na liště nabídek, vám umožňuje přesouvat okna na obrazovku Macu vlevo, vpravo, dolů a nahoru, takže aplikace jsou uspořádány, ale jsou přístupné.
  • MacDroid (19,99 dolarů/rok) – MacDroid je užitečná aplikace pro ty, kteří mají Mac a zařízení se systémem Android. Umožňuje přenos fotografií, videí, hudby, složek a dalšího obsahu mezi telefonem nebo tabletem s Androidem a Macem přes připojení USB. K dispozici je 7denní zkušební verze zdarma.
  • Poolside FM (zdarma) – Poolside FM je zábavná malá aplikace, která nabízí seznamy skladeb letních hitů.
  • TextSniper (5 dolarů) – TextSniper je jednoduchá aplikace, díky které můžete pořídit snímek obrazovky obrázku nebo PDF, který obsahuje text, a aplikace jej rozpozná a zkopíruje do schránky.