OPRAVA IPHONU NA POČKÁNÍ, BEZ NUTNOSTI OBJEDNÁNÍ PŘEDEM ZA SKVĚLÉ CENY. Poškozený displej, tiché sluchátko, problém s nabíjením, špatný stav baterie a mnoho dalších problémů, se kterými se můžeme setkat každý den. Jenže kdo má v dnešní době čas nechat svůj iPhone třeba týden někde v servisu? Zdlouhavé opravy iPhonů jsou ovšem minulostí. Stačí navštívit iPhone Servis Tvrzenýsklo.cz – Probíhá zde oprava iPhonu na počkání, bez nutnosti objednání předem za jedinečné ceny.



VÝMĚNA DISPLEJE IPHONU

Ať už vás trápí prasklé sklo, vylité barvy, nebo problémy s dotykem, vše vyřeší výměna displeje. Na výměnu displeje používáme pouze displeje s originálním LCD a podsvícením. Po výměně tedy nehrozí zhoršení citlivosti doteku, snížení pozorovacích úhlů, nebo nižší kvalita obrazu. Při výměně samozřejmě podlepujeme nový displej stejně, jako společnost Apple při výrobě, takže zůstane zachována voděodolnost vašeho zařízení. Jako bonus dostanete ke každé výměně, tvrzené sklo na nový displej zdarma. Ve většině případů výměna displeje nezabere více než 30 minut.

  • Výměnu displeje je prováděna již od 1490 korun. V ceně je zahrnuta cena náhradního dílu i práce.

VÝMĚNA BATERIE V IPHONU

Jednoznačně nejčastěji prováděným servisním zákrokem je výměna baterie v iPhonu. Potýká-li se váš iPhone s problémy, jako je předčasné vypínání či rychle klesající procenta kapacity, nastal nejvyšší čas dorazit do výměnu baterie. Orientační stav vaší baterie si můžete prohlédnout také v nastavení. Pokud vám bude kondice baterie ukazovat pod 85%, doporučujeme baterii nechat vyměnit. Při výměně baterie jsou použity pouze kvalitní, certifikované baterie, které disponují stejnou kapacitou, jako baterie originální. Na přilepení baterie jsou použity speciální teplovodivé proužky. Výměna baterie zabere přibližně 10 minut.

  • Výměna baterie se ani neprodraží, začíná na ceně 590 korun. Cena se liší dle modelu iPhonu. V ceně je zahrnuta práce i náhradní díl.

OPRAVA IPHONU NA POČKÁNÍ

Kromě výměny displeje a baterie jsou prováděny i další servisní zákroky. Například výměna sluchátka, či nabíjecího konektoru. Oprava iPhonu na počkání tedy není vůbec žádný problém. Veškerý servis je prováděn přímo na kamenné prodejně Tvrzenýsklo.cz – Kromě opravy iPhonu si zde můžete nechat poradit, jaké tvrzené sklo či ochranný obal pro váš telefon zvolit.